Reiseblogg fra Travellerspoint

Matforgifta, endring i planene

I skrivende øyeblikk befinner vi oss på Koh Samet, en liten øy ca to timer utenfor Bangkok. Vi sitter på en bar på stranda og tar oss en drink hver, min (Vilde k) er alkoholfri vel og merke.

Uken på barnehjemmet ble litt annerledes enn vi hadde tenkt, da jeg våknet med feber og smerter i magen på torsdag. Noen som bor der vi bor, på twin house kjørte meg til legen/sykehuset, der fikk jeg masse tabletter for forskjellige plager. Jeg har trolig blitt matforgifta en gang i forrige uke. Vi bestemte oss derfor for å dra til et litt finere hotell i Bangkok på torsdag, og bodde der til i dag. Var veldig godt med air condition og litt bedre seng når jeg hadde feber og var syk. De fire siste dagene har jeg altså tilbragt på et hotellrom, og Vilde har vært med, tålmodig og snill som hun er. Nå er jeg endelig på bedringens vei!

Vi dro som sagt til koh samet i forigårs. krystallklart vann, kritthvite strender og palmer er det de neste to ukene skal bestå av. De fem første nettene bor vi på et hostel/resort som goxplore har fikset, og fra lørdag til neste lørdag bor vi på et litt finere hotell her på øya. Deilig med litt luksus innimellom!
90_IMG_4893.jpg
Her er jeg som er flink og jobber hardt på barnehjemmet.

90_IMG_5032.jpg
Her er jeg når jeg kjører båt til koh samet

90_IMG_5040.jpg
Og her er jeg som slapper av på stranda i koh samet

(Nå tar jeg, bammers over skrivingen, Vilde måtte skrive enda et postkort og smøre de forjævlig solbrente leggene sine)

Ellers kan vi jo fortelle litt om alle de kulinariske opplevelsene vi opplever daglig, her nede. Thailand er jo kjent for sin sterkt kryddrede mat, og det var vel en av grunnene til at kongs ville ned hit igjen. Men så har det seg sånn da, at den maten vi får gratis gjennom opplegget vi er med på er stortsett bare ris eller nudler med grønnsaker.(mamma, er det sunt og spise bare det? Blir jeg tynn nå?)
på kvelden når vi skal være skikkelig turister går vi på en bar på stranden, vi etter to kvelder kaller for stambaren vår, og bestiller en kald drink. Da er livet herlig da. Nå sitter vi nettop her og koser oss. Håper dere hjemme koser dere også. Vi gleder oss allerede litt til å komme hjem å se dere!

Ps: dette ble et uoversiktlig innlegg. Det får dere bare unnskylde oss. Var litt sterk drinkffffnfømmnb

Skrevet av thaivilder 04:24

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint